jump to navigation

Prima cupa :D 02/08/2010

Posted by ibizaproject in Uncategorized.
trackback

Dupa ce in perioada 15-18 Iulie Ibiza noastra i-a zdruncinat putin pe Vlad Cosma si Florin Dorca in sesiunea de recunoasteri a Raliului Sibiului, a picat iar pe mana noastra pentru o mica revizie. Dupa o dubla tura de Dobarca, Sadu, Gatu Berbecului, Santa Max scuturile au fost revizuite si barile fata-spate re-montate cu surplus de suruburi :D. Deasemenea au fost schimbate discurile si placutele de frana de pe puntea fata, cele vechi fiind usor defecte neasigurand o franare eficienta. Cu ajutorul pilotului Cipi Savu Ibiza noastra a primit si o cutie de viteze mai scurta.

Pe 31.07.2010 a venit momentul pentru a doua aparitie pe circuitul de slalom paralel din Sibiu. De data asta am fost pregatiti cu cort si fan-base numeros ;). Startul s-a luat de aceasta data in sens invers, traseul fiind practic unul nou pentru Cristi. Dar vedeti si voi prima mansa in perspectiva on-board unde timpul obtinut a fost 1:59.999

In mansa a 2-a Cristi il are ca adversar direct pe Raul Badiu, un mic Gergo/Jarkko in devenire ;). Cristi obtine timpul de 1:54.571 devansandu-l pe Raul. Check it out:

In mansa 3 Cristi obtine un timp de 1:55.799, fiind insa devansat de Raul in duelul direct. Check it out:

In mansa a 4-a Cristi obtine un 1:56.387. Nu avem filmare asa ca va lasam sa-l admirati pe micul Gergo/Jarkko in mansa a 4-a pe al sau Opel Kadett

http://www.on-board.ro/video/711/Slalom-Paralel-2010-Etapa-3-Raul-Badiu-Mansa-4

La finalul primei runde Cristi se afla pe locul 3 la clasa si si se califica astfel in semifinale impotriva veteranului Dan Niristeanu, de la care Cristi a invatat un lucru sau doua in ultimele luni. Niri merge prea relaxat in semifinala, gresind un viraj si Cristi reuseste surpriza calificandu-se in finala cu timpul de 1:53.055 sub uralele prietenilor si familiei prezenti in numar foarte mare. Check it out:

Pentru finala Cristi nu isi face mari sperante impotriva lui Lorand Jozsa si merge la distractie, rateaza o schimbare de viteza si isi imbunatateste timpul la 1:53.036. Blestemat fie circuitul asta :)). Check it out:

Cristi obtine astfel un loc 2 si prima lui cupa din cariera de „profesionist”. La mai multe!!! 😀
Pentru mai multe poze vizitati galeria pe www.rallymax.ro , www.rallyzoom.ro, si http://r27kul.blogspot.com

Va asteptam in septembrie la etapa 4, pana atunci „go flat out!!!”


Comentarii»

1. Diana - 03/08/2010

Bravo Cristi!!!!!!!

2. KooKooL - 09/08/2010

Bah… voi nu ati inteles nimic : ralu este un Pitigoi in devenire (cel putin asta e parerea lui Vali si Bogdan iancu…) : Ei au spus ca freza e identica si combinezonul identic cu Collina ! :))


Lasă un comentariu